Dansdocenten

Megan van Vuuren 

Eigenaresse DSOF, Dansdocente Hiphop, Jazz, Dance Workout, Coach Wedstrijdteams

_DSC0102

Hallo, mijn naam is Megan van Vuuren, ik ben 24 jaar oud en woon in Sittard. Ik dans al van kleins af aan met veel plezier. Op mijn 4e ben ik begonnen met balletlessen, en vanaf mijn 5e ben ik streetdance lessen gaan volgen. Daarnaast geef ik sinds mijn 14e les in hiphop en streetdance.

Ik heb de Cios dansopleiding gevolgd waarin ik ben opgeleid tot jazzdocente en danscoördinator. Gedurende mijn opleiding heb ik les mogen volgen in de stijlen jazz, hiphop, modern, en ballet. Door middel van het volgen van workshops in verschillende dansstijlen heb ik ook kennis mogen maken met de stijlen Afro, Salsa, Stijldans, Zumba, Bokwa, Bollywood en Contemporary.

Vanaf september 2016 mocht ik mijn droom waarmaken, het starten van mijn eigen dansschool. Dansen is mijn passie, maar het overbrengen van die passie op mijn leerlingen vind ik nog veel leuker. In mijn lessen vind ik een groepsgevoel heel belangrijk, iedereen is gelijk en vrij om zijn/haar eigen ding te doen. En daarbij staan gezelligheid, groeimogelijkheid en plezier voorop!

Kaylin van Vuuren

Dansdocente Jazz, Hiphop en Coach Wedstrijdteam The Fire Kids

c27e22df-ad08-4b85-a89c-e97ebb49953bHallo, mijn naam is Kaylin van Vuuren. Ik ben 21 jaar oud en ik woon in Sittard. Ik dans al sinds mijn 3e en ik ben begonnen in de stijl Streetdance. Vanaf mijn 12e deed ik aan wedstrijddansen in de stijl Hiphop, dit heb ik gedaan tot ik 19 jaar oud was. Hiernaast dans ik ook sinds mijn 16e in de stijl Jazz, dit doe ik nu nog steeds met heel veel plezier.

Ik geef al meerdere jaren les in de stijlen hiphop en jazz aan verschillende leeftijdsgroepen, ook heb ik verschillende stages in de stijl jazz mogen lopen. Ik heb ook ervaring met andere dansstijlen zoals; Modern, Zumba, Salsa, Showdans, Stijldans en Ballet.

Ik heb mijn havo diploma behaald op Trevianum en heb daarna de versnelde opleiding Cios MBO dans afgeronf. Hier ben ik opgeleid tot allround lesgever en danscoördinator.

Ik vind het belangrijk dat er tijdens een les goed gewerkt wordt en ik mijn leerlingen veel kan leren, maar plezier en gezelligheid staan natuurlijk voorop!

Syenna Luijten 

Dansdocente Hiphop 12+, Afro, Hiphop 30+ en Hiphop 10-12 jaar

Hallo,

Ik ben Syenna Luijten. Ik ben 15 jaar en woon in Sittard. Ik ga naar school op Trevianum en zit in het 4de jaar van atheneum.  Als ik klaar ben met school wil ik graag een dansopleiding gaan doen. Ik dans al sinds mijn 4de en ben toen begonnen met kinderdans en hiphop.

Vanaf mijn 11de dans ik bij Dance Studio On Fire in het wedstrijdteam. Eerst zat ik in Powershot maar naarmate ik ouder werd ben ik overgestapt naar What Ever. Zelf dans ik 10 uur in de week in de stijlen hiphop, afro, jazz, modern, ballet en house. Ook dans ik duo met Sterre. Dat doen we ook op wedstrijden.

Ik assisteer in de lessen hiphop 6-7-8 en hiphop Adults.

Sterre Vonk 

Dansdocente Hiphop 12+, Afro, Freaky Fire


Hallo,

Ik ben Sterre Vonk , ik ben 15 jaar oud en ik woon in Grevenbicht. Ik zit in het 4de jaar op Mosa-Rt in Maaseik. Ik volg daar de richting voeding-verzorging en als ik klaar ben met school dan wil ik graag een dansopleiding gaan doen.

Ik dans al sinds mijn 4de en ben toen begonnen met kinderdans en hiphop. Vanaf mijn 12e dans ik bij dance studio on fire in het wedstrijdteam What Ever. Ik dans 10 uur in de week in de stijlen Hiphop, Afro, Jazz, Modern, Ballet en House. Ik dans ook duo met Syenna, dat doen we op wedstrijden.

Ik assisteer in de lessen hiphop 3-4-5 en Freaky Fire, het jongere wedstrijdteam.

Didi 

Docent Experimental en Wedstrijdteam Freaky Fire

Hallo, mijn naam is Didi.

Experimental is voor mij een manier om je eigen creativiteit te exploreren zonder daar een goed of fout aan te verbinden. Op spelende wijze ontdekken staat centraal binnen deze lessen waarbij jij werkt met je eigen mogelijkheden en kwaliteiten als persoon, beweger en kunstenaar. Je krijgt inspiratiemateriaal aangeboden waarbij je in beweging naar eigen keuze je creativiteit kunt gaan vormgeven. Een belangrijk kenmerk van deze les is dat de docent geen bewegingspatronen aanleert. Je geeft zelf invulling rondom de uitgangspunten die worden aangeboden omdat jij je eigen bewegingen uitvoert.

Authenciteit is een begrip dat samengaat met Experimental omdat het anders is en in mijn ogen je uniekheid accentueert. Het biedt geen perfectie en voldoet niet aan verwachtingen waardoor vrijheid en ruimte ontstaat voor persoonlijke en groepsprocessen. Verschillende methodes,technieken en werkvormen zullen worden ingezet om je horizon te verbreden en nieuwe ervaringen op te doen.

Bibi Buys

Dansdocente Zumba

Heyy, ik ben Bibi en ik ben 17 jaar oud.

Toen ik klein was stond ik altijd in de woonkamer te dansen en dat vond ik heel leuk. Waarschijnlijk kon ik er toen nog helemaal niks van, daarom ben ik toen ik 5 jaar was op HipHop/Streetdance gegaan. Ik heb het altijd heel leuk gevonden en ik heb veel vooruitgang gemaakt. Ik word altijd blij van dansen, dat is het leuke er aan, je kan je gevoel uiten en daardoor ga je nog beter dansen en dat kunnen andere mensen zien. Ook is het leuk dat iedereen een andere manier van dansen heeft en je daardoor veel van elkaar kunt leren.

Toen ik 14 jaar was heb ik ontdekt dat ik ook Zumba heel leuk vind om te doen. Zumba is een mix tussen salsa, merengue, reggaeton en bachata met wat makkelijkere pasjes die steeds herhaald worden.
Toen ik 15 was heb ik de kans gekregen om bij FAM Zumba te geven en dat vind ik nog steeds super leuk om te doen!

Binnenkort ga ik ook de Zumba lessen verzorgen bij DSOF en ik heb er heel veel zin in. Lijkt Zumba jou nou wat? Kom dan gezellig meedoen!

Veerle Mulleneers

Dansdocente Dancehall

Hi allemaal!

Mijn naam is Veerle Mulleneers, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Maastricht. Ik ben afgestudeerd aan de CIOS mbo Dansopleiding Dansopleiding in Sittard tot dansdocent en danscoördinator. Ik dans al sinds mijn 5e jaar en lesgeven in dit vak is mijn passie.

Binnen Dance Studio On Fire verzorg ik de Dancehall lessen. Dancehall is een dansstijl die is ontstaan in de jaren 70 in Jaimaica. Dancehall is a way to express yourself. Ik wil graag mijn kennis overdragen aan jullie als lerende dansers. So come and vibe with me!

Liefs,
Veerle