Dansdocenten

Megan van Vuuren 

Eigenaresse DSOF, Dansdocente Hiphop, Jazz, Dance Workout, Wedstrijdteams

_DSC0102

Hallo, mijn naam is Megan van Vuuren, ik ben 22 jaar oud en woon in Sittard. Ik dans al van kleins af aan met veel plezier. Op mijn 4e ben ik begonnen met balletlessen, en vanaf mijn 5e ben ik streetdance lessen gaan volgen. Daarnaast geef ik sinds mijn 14e les in hiphop en streetdance.

Ik heb de Cios dansopleiding gevolgd waarin ik ben opgeleid tot jazzdocente en danscoördinator. Gedurende mijn opleiding heb ik les mogen volgen in de stijlen jazz, hiphop, modern, en ballet. Door middel van het volgen van workshops in verschillende dansstijlen heb ik ook kennis mogen maken met de stijlen Afro, Salsa, Stijldans, Zumba, Bokwa, Bollywood en Contemporary.

Vanaf september 2016 mocht ik mijn droom waarmaken, het starten van mijn eigen dansschool. Dansen is mijn passie, maar het overbrengen van die passie op mijn leerlingen vind ik nog veel leuker. In mijn lessen vind ik een groepsgevoel heel belangrijk, iedereen is gelijk en vrij om zijn/haar eigen ding te doen. En daarbij staan gezelligheid, groeimogelijkheid en plezier voorop!

Meggie Nieling

Dansdocente Femininity

20180303_173140

Hey, Ik ben Meggie Nieling. Ik ben 21 jaar en ik woon in Munstergeleen.
Mijn hele leven lang heeft dansen al een speciaal plekje in mijn hart, maar zo’n 5 jaar geleden ben ik begonnen met lessen volgen.
Ik ben begonnen met klassiek ballet en jazz en in de jaren erna ben ik ook andere stijlen gaan volgen zoals modern, hiphop en entertainment. Daarnaast grijp ik ook vaak de kans om workshops in andere stijlen te proberen om mijn danshorizon wat te verbreden.

Op het moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Ik vind psychologie heel interessant, maar mijn echte passie ligt bij dansen. Naast mijn opleiding probeer ik daarom zoveel mogelijk danslessen te volgen.

Helaas heb ik een aantal maanden geleden heb ik mijn enkelband gescheurd waardoor ik helemaal niet meer kon dansen. Gelukkig ben ik aan het herstellen en ben ik weer begonnen met het oppakken van danslessen. Mijn blessure heeft mij nog meer laten inzien hoeveel dansen voor mij betekent en hoe graag ik er meer mee wil doen.

Daarom ben ik heel blij om te mogen mededelen dat ik vanaf 16 maart les zal gaan geven bij Dance Studio On Fire! Ik ben heel dankbaar voor deze mogelijkheid en ik ga mij 100% inzetten om leuke lessen te gaan geven. Ik zal de les ‘Femininity’ gaan geven. Hierbij zullen vooral performen, vrouwelijkheid en plezier in het dansen een rol gaan spelen.
Ik hecht veel waarde aan de beleving van dansen en vind het ook belangrijk dat in de lessen iedereen de kans krijgt om haar eigen stijl te ontwikkelen en trots te zijn op zichzelf.

Ik ben ontzettend enthousiast om te beginnen met dit nieuwe avontuur!

Kaylin van Vuuren

Dansdocente Jazz

c27e22df-ad08-4b85-a89c-e97ebb49953bHallo, mijn naam is Kaylin van Vuuren. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Sittard. Ik dans al sinds mijn 3e en ik ben begonnen in de stijl Streetdance. Vanaf mijn 12e deed ik aan wedstrijddansen in de stijl Hiphop, dit heb ik gedaan tot ik 19 jaar oud was. Hiernaast dans ik ook sinds mijn 16e in de stijl Jazz, dit doe ik nu nog steeds met heel veel plezier.

Ik geef al twee jaar les in de stijlen hiphop en jazz aan verschillende leeftijdsgroepen, ook loop ik al 2 jaar verschillende stages in de stijl jazz en leer ik hier erg veel van. Ik heb ook ervaring met andere dansstijlen zoals; Modern, Zumba, Salsa, Showdans, Stijldans en Ballet.

Ik heb mijn havo diploma behaald op Trevianum en zit momenteel in mijn examenjaar van de versnelde opleiding Cios MBO dans. Hier word ik opgeleid tot allround lesgever en danscoördinator.

Ik vind het belangrijk dat er tijdens een les goed gewerkt wordt en ik mijn leerlingen veel kan leren, maar plezier en gezelligheid staan natuurlijk voorop!

Fallon Ubachs

Dansdocente Zumba

Fallon (23 of 37)

Mijn naam is Fallon Ubachs, 25 jaar en wonend in Maastricht. Sinds december 2017 ben ik afgestuurd aan Fontys Hogeschool Communicatie. Tijdens mijn scriptie kreeg ik het aanbod om een dansschool in Maastricht (Deva Divine) over te nemen. Dit aanbod zette mijn hele wereld op zijn kop. De droom van een klein meisje kwam uit. Eindelijk kon ik van mijn passie mijn beroep maken.

Zoals de meeste ben ik ooit begonnen met ballet. Hier is mijn passie voor dans en optreden ontstaan. Na jaren aan de barre te oefenen vond ik het tijd voor een andere stijl. Dit werd streetdance. Na ballet was dit een hele ommekeer. Ik merkte dat streetdance niet helemaal mijn stijl was. Tijd om de horizon te verbreden. Deze zoektocht heeft mij bij buikdansen gebracht. Ik was verkocht. Ik was verliefd. Negen jaar lang heb ik genoten van de energieke en variërende lessen. Mijn liefde voor optreden is hier verder gegroeid. Nu 10 jaar na mijn eerste buikdans les heb ik een eigen dansschool waarbij de stijlen variëren van buikdansen, gypsy en burlesque tot Zumba en yoga.
Mijn liefde voor dansen kan ik nu uiten in deze verschillende stijlen. Een daarvan is Zumba. De perfecte combinatie van een workout en dansen. Wat wil je nog meer dan lekker dansen en ondertussen flink gesport te hebben zonder dat je het door hebt. Dit alles op de tropische beats die je meenemen naar een zwoele zomeravond op vakantie.

Vanaf September mag ik mijn passie voor dans tijdens de Zumba lessen overbrengen op de leden van Dance Studio On Fire. Ik kijk er enorm naar uit om mij samen met jullie in het zweet te werken tijdens de Zumbalessen.

Joey Janssen

Dansdocent Hiphop Freestyle


Mijn Naam is Joey Janssen. 8 Jaar geleden ben ik begonnen met dansen in Maastricht. Op mijn 16e verhuisde ik naar Arnhem om mijn droom en passie te vervolgen en een 3 jaar lange dansopleiding te starten. Binnen mijn dans carriere heb ik meerder stijlen ontwikkeld onder andere Hiphop, House, Locking en Break / Floorwork. Al deze stijlen zijn terug te zien in mijn dans en ook in mijn lessen.
Mijn lessen zijn gebaseerd op eigenheid en creativiteit. Waarom mensen naar mijn les komen is omdat ik niet alleen geef maar ook ontvang, ik vind eigen invulling en eigenheid heel belangrijk. Dans ontstaat uit het hart van de persoon zelf en niet de persoon die alle informatie en structuur geeft.